EUROPRESS Umwelttechnik GmbH
Stand #: F17
About us

We are a medium-sized engineering company, since 2015 under the roof of the Neuenhauser corporate group, and have proven ourselves for 25 years in environmental technology as a flexible, innovative developer and problem solver. We specialise in conveying, dosing, sorting, pressing and binding a wide range of materials such as paper, cardboard, plastic and straw. Our portfolio includes stationary and mobile channel baling presses, bulkhead presses, conveying and dosing technology as well as sorting systems.
Moreover, we offer manufacturer-independent maintenance, repair and upgrading of systems and machines.

Baling /de-baling Plastic Recycling Machinery & Equipment supplier Separation & Sorting
Detailed information

EUROPRESS Umwelttechnik GmbH
Balenpersen, Sorteerinstallaties en Service

Al 25 jaar bewijzen we ons in de recyclingtechniek als flexibele, innovatieve idee├źngenerator, ontwikkelaar en probleemoplosser. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor het persen en binden, transporteren, doseren, sorteren van een grote diversiteit aan materialen zoals o.a. papier, karton, kunststoffen, industrieel- en consumentenafval, verpakkingsmaterialen en stro/hooi.
In de ruim 25 jaar in dienst van onze klanten hebben wij op het gebied van afvalverdichting hoogwaardige oplossingen ontwikkeld die kwaliteit waarborgen, energie besparen en kosten verlagen. Veel nationale en internationale bedrijven uit sectoren als afvalverwerking, recycling en de verpakkingsindustrie vertrouwen al op onze producten en diensten.

Ons hoogwaardige productassortiment, dat we afstemmen op de wensen van onze klanten, omvat zowel stationaire en mobiele kanaalbalenpersen, 2-Ram Balers, schotpersen, transportbanden, doseerbunkers en sorteersystemen. Wij zijn een middelgroot bedrijf met een ervaren, slagvaardig en gemotiveerd team dat een zeer goede band met onze klanten onderhoudt.
Ongeacht merk/fabrikant bieden wij ook onderhoud, reparatie en modificatie van systemen en machines aan. Met ons serviceteam weet u dat er 24 uur per dag, het hele jaar door beproefde technici en monteurs achter u staan die onmiddellijk reageren om problemen professioneel op te lossen. Wij geven u gegarandeerde zekerheid dat er goed voor uw systemen en machines wordt gezorgd.
EUROPRESS Umwelttechnik GmbH, de machinebouwer uit het Duitse Lathen ontwikkelt zich sinds 2015 met succes onder de paraplu van de Neuenhauser-ondernemingsgroep. Aangevuld met het productassortiment van Neuenhauser Umwelttechnik, is het bedrijf sindsdien uitgegroeid tot een full-service provider in de recycling-industrie en kan het klanten innovatieve totaaloplossingen bieden van krachtige hoogwaardige balenpersen, sorteerinstallaties, shredder- en zeeftechnologie tot transport- en doseertechnologie.

Ons succes is mede het gevolg van het goed luisteren naar onze klanten, hun wensen en suggesties respecteren en door aan alle individuele eisen te voldoen